Въздухопречиствател Lanaform Air Purifier

С влошаване качеството на въздуха в България, търсенето на уреди за пречистване на въздуха чувствително се засили. А с настъпване на пандемията от коронавирус голяма част от наличностите на уреди, които подобряват качеството на въздуха от доказани марки се изчерпи напълно. На пазара се появиха нови марки и модели, за които обаче няма консумативи. Или пък цената за подмяна на филтъра е изключително висока.

На база нашият опит, наличности на уреди и консумативи, цена и проверено и доказано качество можем да заключим, че търсещите уред за пречистване на въздуха могат да се доверят на световноизвестният белгийски производител Lanaform.

Представяме Ви най-добрият уред за пречистване на въздуха от среден клас, според специалистите от Вимакс Пловдив.

Това е продукт на белгийската компания Lanaform, която повече от 40 години произвежда продукти свързани с качеството на въздуха, здраве, уелнес, комфорт, красота и грижа за детето.

Lanaform Air Purifier е с цена от 297лв. и притежава следните технически характеристики.

Система от филтри

Въздухоочистителят разполага с отлична пречистваща система:
3-слоен филтър включващ:
– Предварителен филтър,
– Филтър с активен въглен,
– HEPA филтър
UV лампа
Моделът разполага с индикатор за филтъра, който отчита времето оставащо до смяната му.

3-слоен филтър

Предфилтър – филтрира големи частици като прах, косми от домашни любимци и други по-едри замърсители на въздуха в дома.
HEPA филтър – Фини частици като прашец, алергени, прах и дим се филтрират през HEPA филтър.
Филтър с активен въглен – улавя формалдехид, бензин и други вредни газове, както и неприятни миризми.

Ключовата дума тук е HEPA (High efficiency particulate air). Това е стандарт, като филтрите, които отговарят на него, трябва да пречистват всички частици по-големи от 0.3 µm По този начин * 95% от частиците (например бактерии, вируси, фини частици и прашец) могат да бъдат филтрирани успешно.

UV лампа

UV светлината се бори с микроорганизми като микроби, вируси, бактерии и плесени.

Доказани ползи

Уредът филтрира до 95% от всички вредни частици във въздуха около нас които могат да причинят алергии и по-сериозни здравословни проблеми. Токсичните вещества и неприятните миризми се отстраняват, оставяйки ви свеж, чист и пречистен въздух. Помага да се предотвратят респираторните проблеми свързани с прах, полени, бактерии, вируси и др.

Икономичност

Консумацията му е само 45W на час- използването му по никакъв начин няма да натовари семейния бюджет.

4 степени на филтрация

Разполага с 4 степени на филтрация – от ултра слаба до Turbo режим, според специфичните нужди на замърсеността на въздуха в помещението.

Нощен режим

Въздухопречиствателят може да се използва в спални и други помещения, където тишината е от важно значение за обитателите им. В режим “Нощ” светлинните индикатори са с много ниска интензивност, а скоростта на вентилатора е минимална.

Таймер

Въздухопречиствателят е снабден с таймер за включване, който може да се настройва на 2, 4 или 8 часа.

Живот на филтъра: приблизително 4 320 часа работа , а цената за нов Филтър за пречиствател на въздух Lanaform AIR PURIFIER е 60,00лв.

Разполагаме с наличности на въздухопречистватели и в двата ни магазина в Пловдив. Поръчка може да направите и дистанционно по телефона / 0879442666 и 032595677 / и да се възползвате от безплатната ни доставка.