Климатици Асеновград

Празникът на Асеновград няма точна дата. Често започва последната седмица на месец Май и продължава 7 дни. И през 2021 г. ние от Вимакс Климатици ще направим подарък на всички жители на гр. Асеновград, които си закупят климатик от нас.

За всеки един монтиран климатик от нас в гр. Асеновград, който е поръчан до края на месец Май, ще получите безплатни пътни разходи.

Искаме да добавим, че ние от от Вимакс климатици имаме два магазина в гр. Пловдив, като единият от тях е на входа от към гр. Асеновград, в ж.к. Тракия, бул. Освобождение, бл. 173. За Ваше улеснение той работи в събота с работно време от 09:30 до 18:00ч. В магазините ни може да разгледате актуални модели на всички водещи марки климатици: Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Fujitsu General, Panasonic, Hitachi, Gree и т.н.

Имате възможност да закупите климатик с монтаж в гр. Асеновград на изплащане с или без оскъпяване.

Поради големия интерес може да запазите час за консултация със специалистите ни през facebook страницата ни или да направим видео разговор чрез viber.

Към всички тези удобства можем да добавим и ежемесечните ни промоции на климатици, както и това, че клиентите ни, закупили климатици в гр. Асеновград остават на 100% удовлетворени. Това се потвърждава и от тройния контрол на качество, който сме внедрили в нашата дългогодишна работа. Отделът ни за вътрешен контрол събира мнения, коментари и оценки за всеки един инсталиран климатик в гр. Асеновград.

Вимакс монтира климатици в гр. Асеновград със собствени лицензирани и сертифицирани монтажници. Разполагаме и със собствена сервизна база.

За да се възползвате от предложението при покупка и монтаж на климатик в гр. Асеновград, трябва да споменете промо код: asenovgrad2021. Валидност на офертата до 31.05.2021г.