Климатици Асеновград

Празникът на Асеновград няма точна дата. Често започва последната седмица на месец Май и продължава 7 дни. През 2020 г. ние от Вимакс Климатици ще направим подарък на всички жители на гр. Асеновград, които си закупят климатик от нас.

За всеки един монтиран климатик от нас в гр. Асеновград, който е поръчан до края на месец Май, ще получите безплатни пътни разходи.

Искаме да добавим, че ние от от Вимакс климатици имаме два магазина в гр. Пловдив, като единият от тях е на входа от към гр. Асеновград, в ж.к. Тракия, бул. Освобождение, бл. 173. За Ваше улеснение той работи в събота с работно време от 09:30 до 18:00ч. В магазините ни може да разгледате актуални модели на всички водещи марки климатици: Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Fujitsu General, Panasonic, Hitachi, Gree и т.н.

Имате възможност да закупите климатик с монтаж в гр. Асеновград на изплащане с или без оскъпяване.

Поради големия интерес може да запазите час за консултация със специалистите ни през facebook страницата ни.

Към всички тези удобства можем да добавим и ежемесечните ни промоции на климатици, както и това, че клиентите ни, закупили климатици в гр. Асеновград остават на 100% удовлетворени. Това се потвърждава и от тройния контрол на качество, който сме внедрили в нашата дългогодишна работа. Отделът ни за вътрешен контрол събира мнения, коментари и оценки за всеки един инсталиран климатик в гр. Асеновград.

Вимакс монтира климатици в гр. Асеновград със собствени лицензирани и сертифицирани монтажници. Разполагаме и със собствена сервизна база.

За да се възползвате от предложението при покупка и монтаж на климатик в гр. Асеновград, трябва да споменете промо код: asenovgrad2020. Валидност на офертата до 31.05.2020г.