Климатици на изплащане без оскъпяване

Климатици на изплащане без оскъпяване в Пловдив

Три топ климатика с 0% лихва на изплащане без оскъпяване

klimatici-0-procenta

В месеца на подаръците и изненадите, ние от Вимакс климатици Пловдив сме решили всяка седмица да Ви поднасяме такива. За начало ще Ви предложим три страхотни модела на водещи японски марки, които може да си закупите от нас без да утежнявате бюджета си предпразнично.

Първата  седмица ще е кръстим “Седмицата на климатиците без оскъпяване”

Условията са ясни и прозрачни:

Срок на изплащане: 6 месеца
Първоначална вноска в офис на Вимакс Клима  груп ООД при подписване на договора
6 равни месечни вноски 
0% лихви, 0% такси, 0% ГЛП, 0% ГПР за целия период на договора

 

Нашето първо предложение за климатик на изплащане без оскъпяване ( 0% лихва ) в Пловдив е новият модел 2018 на Fujitsu. Моделът ASYG12KMTA/AOYG12KMTA или ASHG12KMTA/AOHG12KMTA на Fujitsu General  може да закупите на 6 равни вноски по 216.50лв, като първата от тях трябва да заплатите в офисът ни, а останалите 5 към Unicredit.

Следващото ни предложени за закупуване на климатик на изплащане без оскъпяване е новият модел на Hitachi от серията Performance, който освен високия енергиен клас A++/A++ е снабден и с Еко сензор, който допринася за още по-добър баланс между комфорт и икономия. Бутонът му информация пък поднася на ползвателите му данни както за температурата в помещението, така и за изразходваната електроенергия в този и в предходният месец. Климатикът е с температурен диапазон на работа до -25 градуса. Разполага с моторизирани хоризонтални клапи.

Hitachi RAK35RPD/RAC35WPD

6 равни вноски по 233.17лв.

Завършваме приятните изненади с хитовият модел на Mitsubishi HEAVY SRK-35ZSP-W/SRC-35ZSP-W

който може да закупите на 6 равни вноски по 216.50 без оскъпяване.

Съответно професионалният стандартен монтаж на климатиците с мощност до 12000BTU е 180.00лв и се заплаща в деня на монтажа или при заявката на климатика в офисите ни.

Може да попитате за още промоции на климатици в Пловдив на изплащане без оскъпяване в нашите офиси и магазини за климатична техника. Кампанията е валидна до изчерпване на количества или до края на месец МАрт 2020.

Очакваме Ви.