Конвектори ADAX

Компанията Vimax се е специализирала в продажбите,монтаж и сервиз на различни видове климатични и отоплителни системи, но също така предлага и конвектори на водещи производители.Една от доказалите се фирми на световния пазар и у нас е именно ADAX.

Норвежката фирма ADAX е основана през далечната 1948 година, и днес е един от водещите производители на качествена отоплителна техника.ADAX предлага богата гама от отоплителни уреди.

Убедени в качеството на своите продукти от ADAX предлагат внушителната гаранция от 7 години (за повечето ел. уреди).Конвекторите на ADAX разполагат прецизен термостат и се отличават с стилен дизайн.Някой модели се предлагат със седмичен таймер, което осигурява още по голям комфорт.Конвекторите са оборудвани с алуминиеви нагреватели и при включване започват да нагряват веднага.Те са абсолютно безшумни което създава комфорт и уют.Конвектори Адакс Пловдив.

За информация относно предлаганите от VIMAX конвектори, вижте специалната ни интернет страница https://vimax.bg/konvektori