Най-купуваните климатици в Пловдив-отопление-2020-2021

Кои са най-добрите климатици за отопление? Коя марка климатици е най-добрата? Какъв климатик да си купя? Как да избера климатик? Какво трябва да знаем при изборът на климатик? Важен ли е монтажът на климатик за добрата му работа? Каква мощност климатик ми трябва? Daikin или Mitsubishi? Каква е разликата между Mitsubishi Electric и Mitsubishi Heavy? Кои са най-икономичните климатици?А най-тихите?

Тези въпроси си задават повечето хора, които търсят да закупят климатик в Пловдив. Със сигурност обективно не може да се отговори на част от горните въпроси, а на други е най-добре първо подробно да ни запознаете с помещението и изискванията Ви. Затова ще Ви представим данни за най-продаваните климатици в Пловдив за 2020-2021. Може да се каже, че според бюджета това са и най-добрите климатици цена-качество.

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W Premium, 12000BTU, A++/A++

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-18J2KVSG-E/RAS-18J2AVSG-E EDGE, 18000 BTU, Клас А++

Инверторен климатик Gree GWH12AAB-K6DNA2A-I/GWH12AAB-K6DNA3A-O INFINITY WiFi 2019, 12000 BTU, Клас A++

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGK/MUZ-AP25VG WiFi, 9000 BTU, Клас A+++

Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG12KGTB/AOHG12KGCA, 12000 BTU, Клас A+++

Инверторен климатик Panasonic CS-Z35VKEW/CU-Z35VKE ETHEREA WiFi, 12000 BTU, Клас A+++

Daikin FTXC35B/RXC35B SENSIRA 2019, 12000 BTU, Клас A++

Инверторен климатик Midea MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O Prime R32, 12000 BTU, Клас A++

Започваме с Mitsubishi Heavy и серията Premium
Тя е предпочитана от клиентите ни в Пловдив, заради безупречното реноме на марката.Моделът притежава и много функционалности на добра цена. Има стилен дизайн със заоблени форми, което го отличава от повечето климатици на пазара. С високите енергийни показатели Ви гарантира ниска консумация на енергия. Фотокаталетичният филтър улавя и най-фините частици и по този начин се грижи за чистия и свеж въздух в помещението. Климатикът разполага с две клапи, които са моторизирани и вертикално, и хоризонтално. Jet Air Scroll системата дава възможност за дълъг обхват на въздушната струя, по този начин тя може да достигне до отдалечените части в стаята. А чрез 3D режима се разпределя равномерно. Моделът е практически един от най-тихите и съобразено с мощността се препоръчва за помещения, в които се спи. Повече за Mitsubishi Heavy може да прочетете тук. А тук може да разгледате вече новите Premium модели.

EDGE на Toshiba

Моделът е проектиран в Япония, което съчетано с ниската дефектируемост на марката и дългата 5 годишна гаранция го прави един от най-предпочитаните от пловдивчани климатици. Toshiba RAS-B18J2KVSG-E е с двойнороторен компресор, което е характерно за климатиците от най-висок клас или хиперинверторите. Специално за серията Edge, както и предшественика Shorai е изработен топлообменик на вътрешното тяло с технологията Magic Coil, която предотвратява образуването на микроорганизми и намалява влагата във вътрешното тяло през летните месеци. Притежава специална алуминиева намотка, която не позволява образуването на конденз по турбината. Чрез технология Hada Care, въздушният поток в режим на охлаждане е насочен възможно най-високо за по-бързо уеднаквяване с температурата в стаята. С Hada Care се създават оптимални условия в помещението за здравословна температура през лятото, без стрес за организма и изсушаване на кожата.Моделът разполага с интелигентен 3D въздушен поток, който насочва въздушната струя в 6 посоки. С него се гарантира, че въздухът ще достигне там, където наистина имате нужда от него. Активира се чрез натискане на бутона “Air Flow” на бутона на дистанционното управление.Повече за Toshiba може да прочетете тук.

Infinity на Gree

Спокойно можем да кажем, че този модел е най-предпочитания избор от клиентите ни в Пловдив, които търсят надежден климатик с дълга гаранция на добра цена. Освен това модела е снабден с вграден WiFi модул. Характеризира се с добра енергийна ефективност в режим на охлаждане- клас А++. Моделът е енергиен клас А+ в режим на отопление.

AP/VGК на Mitsubishi Electric
Новият модел на японският производител Mitsubishi Electric се произвежда с хладилен агент R32, който има нисък потенциал на глобално затопляне. Притежава изключително високи коефициенти на преобразуване в режим охлаждане SEER 8.60 A+++ и в режим отопление SCOP 4.70 A++. Шумът, който генерира вътрешното тяло е един от най-ниските – едва 19db. За разлика от предшественикът си от серията SF, вече разполага и с вертикално, и с хоризонтално люлеене на ламелите, което подпомага по-доброто разпределение на въздуха. От тази година модела се предлага с включен WiFi адаптер, който ще Ви даде възможност да контролирате климатика от разстояние.

Fujitsu General KGTA
Серията KG на Fujitsu се характеризира с възможно най-високите показатели за енергоспестяване и в двата режима на работа А+++/А+++. А именно това е едно от основните преимущества на климатика пред останалите уреди за отопление – икономичността. Сензорът за присъствие отчита движението на хора и когато те напуснат помещението, климатикът преминава в икономичен режим на работа. А когато човек се завърне в стаята, машината преминава в предишният режим на работа. Това е още една от причините нашите клиенти да предпочитат моделът. Ефективността на топлообмен е подобрена от по-големият хибриден топлообменник. Тънкият и стилен дизайн пък печели награда на Японсият институт за дизайн. Повече за Fujitsu General може да прочетете тук.

Etheria на Panasonic
И през 2019г. Panasonic ни предоставя модел, който съчетава в себе си всичко, което потребителите търсят в един климатик. Икономичност и в режим отопление, и в режим охлаждане А+++/А+++. Новият модел е и с вграден WiFi контролер, което е една от най-търсените съвременни екстри. Система за пречистване Nanoe. Ротационен компресор R2 с 5 годишна гаранция. Ниски нива на шум – 19db. Перфектна въздушна струя от два самостоятелно задвижващи се елемента. Фреон R32 – с грижа за околната среда. Страхотен дизайн и Wifi опция. Повече за Панасоник и Etheria може да прочетете тук.

Daikin Sensira
Една от най-търсените марки за климатици сред пловдивчани също намира място в нашата класация. Срията Sensira също се произвежда с хладилен агент R32. Голямо предимство за моделът е по-ниската цена, която съчетана с контрола на качество при Daikin, разбираемо го прави един от най-продаваните модели този сезон. Може да видите специалната ни оферта за Daikin FTXC35B/RXC35B с включен безплатен стандартен монтаж тук.

Prime на Midea
Серията Prime на Midea е идеален избор за хората, които търсят бюджетен климатик. Климатик, с който ще си възвърнат първоначалната инвестиция много бързо. Отделно на това марката се ползва с голямо довери в Пловдив, защото се предлага от доста години. При нас идват клиенти ползващи Midea над 10години и разбираемо я търсят отново. Моделът е значително по-тих от конкурентите си (22db). Разполага с моторизирани клапи и в двете посоки. Използва фреон R32. Има и добра енергийна ефективност. Повече за Midea може да прочетете тук.