Ново! Viber консултация на живо !

Изборът на климатик в Пловдив става още по-лесен. От днес може да го направите седейки си вкъщи на дивана.

Viber чат и видео : 0879 442 666

Всички водещи марки климатици на едно място в Пловдив

Свържете се нас на посочения номер и може да Ви консултираме от разстояние. Може да разгледате във видео разговор моделите на Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, DAIKIN, Fujitsu General, Toshiba, Panasonic, Hitachi, GREE, Midea, Cooper and Hunter и други. Можем да Ви разкажем за различните силни страни на всеки един от тях. Можем да Ви дадем решение, кои от тях са най-подходящи за Вас и Вашото помещение.

В същото време при желание от Ваша страна ще направим и оглед от разстояние на помещението и ще обсъдим разположението на климатичите тела.

Всичко това ще Ви спести много време, избора на климатик става лесно и бързо.

Ще си отговорите на много въпроси, част от които: Каква мощност климатик ми трябва? Кой модел е по-икономичен? Кой модел е по-тих? Кои климатици работят добре при ниски температури? Коя марка климатици има дълга гаранция? Кои климатици може да управлявате с WiFi контролер? Какво е самопочистваща функция? Какви екстри имат? Важен ли е монтажът и други …

Съответно след един кратък разговор може да вземете своете ИНФОРМИРАНО решение и съобразно Вашите лични приоритети да изберете най-добрия климатик.

Очакваме Ви онлайн и/или на живо 🙂 На разположение сме всеки работен ден от 09:30 до 18:30ч