Удължено работно време-Събота

Уважаеми клиенти,

Във връзка с нарастващият интерес към нашите стоки и услуги и с цел да улесним максимално много от Вас, ние от Вимакс климатици Пловдив обявяваме следното:

Магазинът ни в
ж.к. Тракия, бул. Освобождение бл. 173 (комплекс Гербера)
телефон: 032-595-677; 0879-802-002

ще работи в събота от 09:30 до 18:00ч.

Ние от климатици Вимакс винаги сме се стремели да предлагаме най-доброто на пловдивчани и в тази връзка се гордеем, че ставаме първият специализиран магазин за климатици, който ще посреща клиенти в Събота, чак до 18:00ч.

Или казано по-друг начин, за да бъде всичко шест, в шестият работен ден, ще работим за Вас до шест 🙂

Знаем, че много хора работят през седмицата, както и в събота. И реално търсейки да закупят климатик, до сега нямаха възможност, физически да посетят специализирана фирма. Съответно изборът им за климатик се базира само на ONLINE сайтове, където нямат възможност на живо да се запознаят с продуктите. Разбираме много добре това и знаем, че изборът на климатик не се свежда до това да напишеш в гугъл: Daikin 12ka , да погледнеш няколко сайта, да избереш най-ниската цена и да поръчаш. Затова с новото ни удължено съботно работно време, ние даваме допълнителна възможност на пловдивчани – да имат право на информиран избор при покупката на климатик!

Трябва да се има в предвид, че всяка марка, има много различни модели, които по спецификация са с една и съща номинална охладителна мощност, но в режим отопление работят по коренно различен начин.

Също така всяко помещение си има много особености: кубатура, форма на помещението, външни стени, големина на прозорците, изолация, вид дограма, изложение, етаж и т.н. Съответно две помещения с еднаква квадратура могат да имат съвсем различни топлозагуби.

Затова всички специалисти препоръчват конкретна марка и модел климатик, винаги след като се запознаят детайлно с особеностите на помещението, в което ще работи той.

Още няколко допълнителни бонуса за всички хора, които търсят климатик в Пловдив и региона:

  1. Вече можете да си запазите час за консултация на тема: Избор на климатик. Ние ценим времето Ви! По този начин ще може да сте сигурни, че посещавайки магазините ни за климатици в Пловдив ще получите максимално добро обслужване на време. Тази опция важи за всеки един ден от седмицата.
  2. Освен, че в събота вече ще работим до 18:00ч , ние от климатици Вимакс Пловдив сме осигурили и през по-голяма част от работното ни време и по двама търговци. Това е възможност или да получите повече добри съвети и експертни мнения, или пък ако случайно сте забравили да си запазите час за консултация, да не чакате.
  3. Ако всичко това не е достатъчно, предлагаме и безплатен технически оглед от монтажните ни екипи, с цел всякакви въпроси и притеснение “как ще се монтира климатика” да отпаднат.
  4. И все пак, ако въпреки максимално удълженото ни работно време Вие нямате възможност да посетите офисите и шоурумите ни за климатици в Пловдив, може да заявите посещение на мениджър-продажби във Вашият дом в извънработно време. Таксата за посещение на адрес в Пловдив(извънработно време), с цел беседа и консултация на тема “Избор на климатик” е 25лв.

Поздрави,

Екипът на Вимакс климатици Пловдив