Хиперинверторни климатици в Пловдив Промоции

Хиперинверторни климатици в Пловдив

Hyperinverter

Хиперинверторни климатици е широко използвано наименование в България. Използва се за най-високия клас климатични системи на редица производители. Но всъщност Hyper Inverter“ е търговско наименование, собственост на Mitsubishi Heavy Industries. С него японският производител обозначава най-добрата си серия Diamond – ZSX-W , ZR-W , ZMX-S .

Съответно в този материал ще Ви представим най-търсените и купувани икономични климатици, които са с енергиен клас А+++/А+++ на водещите японски производители : Mitsubishi Heavy, Toshiba, Hitachi, Panasonic, Mitsubishi Electric, Daikin , Fujitsu General.

Започваме с най-търсената мощност, а именно 12000BTU. Това са климатици подходящи за всекидневни стаи, спални, детски, както и в работни офис помещения. Характеризират се освен с изключително високата си енергийна ефективност, с тихите работни нива на шум, с безупречно качество и ниска дефектируемост, с добрите филтри и системи за пречистване на въздуха, със запазване на голяма част от мощността си в студено време и с многобройните си екстри .

И тъй като ние от климатици Вимакс Пловдив искаме нашите клиенти да притежават най-добрите климатици, на възможно най-добрите цени ще Ви предложим да закупите хиперинверторен климатик на промоционална цена от нашите магазини в Пловдив до края на зимата. КЛИМАТИК ЦЕНА е тайният код, който трябва да съобщите за да се възползвате от кампанията ни в Пловдив.

Обявяваме началото на кампанията ни за климатици ” Промоция на Хиперинвертори в Пловдив “

Като притежател на наименованието Хиперинвертор ще започнем с модела на Mitsubishi Heavy от серията Diamond:

Mitsubishi Heavy SRK35ZSX-W  Diamond – Стандартна цена: 2749лв + Цена за стандартен монтаж: 180лв = 2929лв. / С кампания ” Промоция на Хиперинвертори в Пловдив ” може да спестите 150лв. и да получите най-добрият модел на Mitsubishi Heavy за 2779.00лв. с включен монтаж с най-добрите за нас материали.

Toshiba RAS-13G2KVP-E Daiseikai 8 – С кампания ” Промоция на Хиперинвертори в Пловдив ” може да закупите на-добрият модел  на Toshiba за 2479.00лв. с включен монтаж с най-добрите за нас материали. / ПОСЛЕДНА БРОЙКА/

Fujitsu General ASHG12KGTA С кампания ” Промоция на Хиперинвертори в Пловдив ” може да го закупите само за 1849.00лв. с включен монтаж с най-добрите за нас материали.

Panasonic Z35TKEW Etheria – Стандартна цена: 1749лв + Цена за стандартен монтаж: 180лв = 1929лв. / С кампания ” Промоция на Хиперинвертори в Пловдив ” може да спестите 130лв. и да получите един от най-добрият модел на Panasonic за 1799.00лв. с включен монтаж с най-добрите за нас материали.

Hitachi RAK35RXE Akebono Стандартна цена: 1969лв + Цена за стандартен монтаж: 180лв = 2149лв. / С кампания ” Промоция на Хиперинвертори в Пловдив ” може да спестите 149лв. и да получите един от най-добрият модел на Hitachi за 2000.00лв. с включен монтаж с най-добрите за нас материали.

Mitsubishi Electiric FH35VE – С кампания ” Промоция на Хиперинвертори в Пловдив ” може да го закупите само за 2599.00лв. с включен монтаж с най-добрите за нас материали. / ПОСЛЕДНА БРОЙКА/

Daikin FTXM35N Perfera – Стандартна цена: 2513лв + Цена за стандартен монтаж: 180лв = 2693лв. / С кампания ” Промоция на Хиперинвертори в Пловдив ” може да спестите 193лв. и да получите един от най-добрият модел на Daikin за 2500.00лв. с включен монтаж с най-добрите за нас материали.

Kампания ” Промоция на Хиперинвертори в Пловдив ” важи до края на месец Април 2021 година, като може да се възползвате от нея в нашите магазини за климатици в Пловдив. Нужно е да цитирате секретния код на кампанията : КЛИМАТИК ЦЕНА