Mitsubishi Heavy PREMIUM R32 NEW 2019 ZS-W

Японският гигант Mitsubishi Heavy Industries създаде новият си Premium модел, който вече работи с хладилен агент R32. Ние от климатици Вимакс Пловдив имаме удоволствието да сме едни от първите, които предлагат серията ZS-W.

Тя е наследник на ZS-S Premium, която пък се утвърди като една от най-успешните през миналите две години. Сигурни сме, че и през 2019 година това ще един от най-търсените и продавани модели климатици в Пловдив. Наскоро публикувахме класацията ни за най-продаваните климатици през изминалият отоплителен сезон (може да я видите тук), където ZS заема едно от челните места.

Какво ново? Кратък анализ:

Водещото разбира се е внедряването на екологичният и енергоефективен хладилен агент R32 и в Premium класа. След като през миналата година на пазара се появи Hyper Invertor ZSX-W,
всички с нетърпение очаквахме ZS-W.

Mitsubishi Heavy SRK20ZS-W – си остава един от най-добрите климатици за спални помещеня. Моделът запазва цената на предшественика си, но вече е с доста подобрени показатели:
SEER 8.50 A+++ (за ZS-W) > спрямо SEER 7.80 A++(за ZS-S)
SCOP 4.60 A++ (за ZS-W) = спрямо SCOP 4.60 A++(за ZS-S)

EER 4.50 (за ZS-W) = спрямо EER 4.50 (за ZS-S)

COP 4.58 (за ZS-W) > спрямо COP 4.35 (за ZS-S)

Прибавяме малко по-ниските минимални мощности на охлаждане, както и малко по-високите максимални мощности на отопление като други подобрения в модела. Отделно на това размерите и теглото на външните тела остават непроменени, а както знаем при доста нови модели с фреон R32, те обикновено са по-малки.

MITSUBISHI HEAVY SRK25ZS-W/SRC25ZS-W

SEER 8.50 A+++ (за ZS-W) > спрямо SEER 7.80 A++(за ZS-S)
SCOP 4.70 A++ (за ZS-W) > спрямо SCOP 4.60 A++(за ZS-S)

EER 4.03 (за ZS-W) = спрямо EER 4.03 (за ZS-S)

COP 4.32  (за ZS-W) > спрямо COP 4.00 (за ZS-S)

И при моделът с охладителна мощност 9000BTU се наблюдават освен по-добрите коефициенти, подобрения и в минималните и максималните мощности, както и запазване на тегло и размери.

MITSUBISHI HEAVY SRK35ZS-W/SRC35ZS-W


SEER 8.40 A++ (за ZS-W) > спрямо SEER 7.80 A++(за ZS-S)
SCOP 4.70 A++ (за ZS-W) > спрямо SCOP 4.60 A++(за ZS-S)
EER 3.93 (за ZS-W) > спрямо EER 3.47 (за ZS-S)

COP 4.26  (за ZS-W) > спрямо COP 4.00 (за ZS-S)

Отново малко по-ниските минимални мощности на охлаждане, както и малко по-високите максимални мощности на отопление като други подобрения в модела. Отделно на това размерите и теглото на външните тела остават непроменени.

MITSUBISHI HEAVY SRK50ZS-W/SRC50ZS-W


SEER 7.00 A++ (за ZS-W) > спрямо SEER 6.30 A++(за ZS-S)
SCOP 4.60 A++ (за ZS-W) > спрямо SCOP 4.20 A+(за ZS-S)
EER 3.70 (за ZS-W) > спрямо EER 3.21 (за ZS-S)

COP 3.72  (за ZS-W) > спрямо COP 3.65 (за ZS-S)

Моделът запазва и своите екстри:

Две моторизирани клапи и в хоризонта, и във вертикала

Дизайнерски модел
Висока сезонна ефективност

Изключително ниски шумови нива

Възможност за запаметяване на предпочитани настройки

Тих и равномерен въздушен поток – чрез функция „3D Auto“ за постигане уеднаквена температура във всички точки на помещението

Алерген-деактивираща система – задействаща се само с един бутон


Wi-Fi адаптор (опция) – може да бъде контролиран от смартфони и таблети


Подобрен контрол в режим „Auto“ – за превключване охлаждане/отопление


Яркостта на LED индикатора – може да се регулира


Лесно за ползване безжично инфрачервено дистанционно управление – за контрол на температура, скорост на вентилация, режими отопление, охлаждане, изсушаване. С много възможности за настройки, като напр. „Economy“ за икономия на енергия, седмичен таймер, който да бъде програмиран съгласно индивидуалните потребности, тих режим „Silent“, който може да бъде избран за през нощта и др

Седмичен таймер – могат да бъдат зададени до 4 програми на таймера за спиране и стартиране всеки ден(максимум 28 за седмица)

Повече за ZS-W може да видите в официалната брошура на производителя тук

И както винаги за да могат максимално много от Вас да се докоснат до високото качество на Mitsubishi Heavy, ние от климатици Вимакс Пловдив обявяваме отстъпка в размер от 50лв. за новите модели Premium ZS-W – за да се възползвате от промоционалното предложение трябва до края на Юни 2019г да посетите някой от двата ни магазина за климатици в Пловдив и да обявите, че сте разбрали за офертата от специализираният ни сайт за климатици: http://www.klimaticiplovdiv.eu/