Бойлери в Пловдив

Вижте актуалните ни ПРОМОЦИИ на бойлери :

бойлери Ariston ( Аристон) – тук

бойлери Tesy ( Теси) – тук

бойлери Atlantic ( Атлантик) – тук

бойлери Bosch ( Бош) – тук

бойлери Eldom ( Елдом) – тук

бойлери Tedan ( Тедан) – тук

бойлери Electrolux (Електролукс) – тук

С двата си магазина в Пловдив, Вимакс предлага на пловдивчани лесна и удобна покупка на бойлер. Можете да закупите бойлера си от магазинът ни в централната част на града или от този в ж.к. Тракия – контакти . Може да го поръчате и от специализираната страница за бойлери – онлайн поръчки.

Вимакс предлага и безплатна доставка на бойлери със собствен транспорт в града и посредством куриер в областта. Има възможност да се договори и качване до жилището Ви. Можете да закупите бойлер и на изплащане с доста варианти като срокове.

За разлика от многото търговски обекти предлагащи техника, при нас може да се настаните удобно на стол и да получите консултация за различните преимущества на моделите бойлери.

Ние от Вимакс Пловдив, предлагаме вертикални бойлери , хоризонтални бойлери , мултипозиционни бойлери ( повечето от които са плоски и дълбочина под 30см) , бойлери под мивка , бойлери над мивка и стоящи бойлери .

Предлагаме неръждаеми бойлери и емайлирани. Хоризонталните бойлери могат да бъдат с ел изводи отляво и отдясно. Имаме варианти на 6, 10, 15, 30, 50, 60, 65, 80, 100, 120, 150, 200 литрови бойлери.

Ако търсите нов бойлер в Пловдив , само ни се обадете на 032 595 677 , 0879 442 666. Може и да ни пишете на viber – тук .

Всички водещи марки бойлери на едно място 🙂 Оторизиран дилър! Очакваме Ви