Конвектори AIRELEC

Компанията Vimax се е специализирала в продажбите,монтаж и сервиз на различни видове климатични и отоплителни системи, но също така предлага и конвектори на водещи производители.Една от доказалите се фирми на световния пазар и у нас е именно AIRELEC.

Френската компания AIRELEC е основана през далечната 1956 година в Париж, и днес е един от водещите производители на качествена отоплителна техника.

Производствените мощности на фирмата са разположени в Esqyennoy в близост до Париж на обща площ 224 000 m2, като чистата производствена площ е 11 500 m2. Всички продукти се произвеждат във Франция, като се използват висококачествени компоненти от водещи производители.

През годните AIRELEC бързо се развива, като се насочва към разработка на отоплителни уреди с прецизен контрол на температурата. През 1997 год. AIRELEC се присъединява към групата Muller – водещ европейски производител на отоплителни системи. AIRELEC непрекъснато усъвършенства гамата от продуктите си, като предоставя на своите клиенти комфортна и икономична отоплителна система.

Всеки уред преминава през щателен качествен контрол на всеки етап от производството. Продуктите на AIRELEC отговарят на Европейските норми за безопасност и екология и притежават необходимите сертификати за качество.

За информация относно предлаганите от VIMAX конвектори, вижте специалната ни интернет страница https://vimax.bg/konvektori