Промоция на климатик 2024

Промоция за климатик 2024  в ПЛОВДИВ

Промоция на климатици в Пловдив – Всеки ПЕТЪК през НОЕМВРИ
 
Secret offer

В последно време ONLINE търговията набра все по-голяма популярност сред потребителите в България, но пазаруването  директно в офис си има своите големи преимущества.

Понеже климатичната техника е доста специфична и изисква доста точни изчисления, за да се избере най-добрият климатик за дадено помещение ние от Вимакс климатици Пловдив стартираме нашата кампания „

Промоция за климатик 2024  в ПЛОВДИВ

”.

И за разлика от повечето магазини за да се възползвате от офертата е необходимо да посетите някой от офисите ни за климатици в Пловдив. Това е така, защото бързайки да не изпусне някое промоционално предложение, клиента доста често бърка с изборът на климатик. В тази връзка, ние не само Ви даваме най-добрата цена за даден продукт, а Ви даваме най-доброто решение на най-добрата цена, съобразено с Вашите нужди!

 Целта на кампанията е нашите клиенти да посетят някой от офисите ни, където ще бъдат консултирани по най-добрия начин и съвместно да вземем най-доброто решение индивидуално за всеки клиент. Съответно от 09.02.2024 ПЕТЪК  всеки от нашите консултанти ще има право да отправи тайна оферта към клиентите ни, с което освен, че ще получите оптимално добър и персонализиран, спрямо Вашите нужди климатик, ще получите и най-добрата цена за него. Използвайте тази привилегия и ни посетете на следните адрес:

гр. Пловдив, бул. Васил Априлов 86 (магазин за климатици Вимакс)

Специално за 09.02.2024  магазинът ще отвори по-рано от обичайното, за да може да обслужи всички желаещи. Старт на кампанията в 9:00ч сутринта!

VasilAprilov3-1200x800

и гр. Пловдив, ж.к. Тракия, бул. Освобождение, бл. 173 (магазин за климатици Вимакс)

Trakia2-588x235

 

Ще дадем само няколко примера за промоция на климатици Пловдив – Промоция за климатик 2023-2024:

Mitsubishi HEAVY DXK12Z6-W– Специална промоционална цена с включен безплатен монтаж: 1649лв.

Gree GWH12AACXB Infinity II, 12000 BTU, Клас A++  – Специална промоционална цена с включен безплатен монтаж: 1299лв.

 

и още много други изгодни предложения за покупка на промоция на климатици в Пловдив с безплатен монтаж и с възможност на изплащане с или без оскъпяване.

Най-важното е като посетите магазините ни за климатици в Пловдив да споменете, че сте се информирали за възможността да си купите климатик от специализираната ни страница https://www.klimaticiplovdiv.eu/ и тайният код за секретната ни оферта е 202407.